**Ε Σ Υ**

URL

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να ανακαλύψεις , να εξερευνήσεις , να απολαύσεις

σ'αυτή την -μικρή κατά γενική ομολογία- ζωή από το να περιμένεις έναν άνθρωπο να σε θελήσει , να σε αγαπήσει , να σε "κυνηγήσει" ή να είσαι στα πατώματα για έναν άνθρωπο που δεν σε εκτίμησε και δεν σε αγάπησε ποτέ.

Υπάρχουν υπέροχες στιγμές που μπορείς να ξοδέψεις για τον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις να έρθει αυτός/ή που θα σε ερωτευτεί κεραυνοβόλα και θα σε βάλει στο κέντρο του κόσμου του.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοιώθεις "άδειος" , "ανεπαρκής" και πικραμένος.

Χρειάζεται να βάλεις την αγάπη στη ζωή σου... αλλά άρχισε από τον εαυτό σου.Όχι κάποιον/α αλλά εσένα.

Εσύ είσαι όλος ο κόσμος για σένα! Χαμογέλασε στον καφρέφτη σου το πρωί και προσπάθησε να μην σκορπίσεις τις θετικές σκέψεις σου κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μετά την δουλειά πάρε ένα καφεδάκι -σε πλαστικό παρακαλώ- κάθησε σε ένα παγκακι , χαλάρωσε και γίνε ένα με τον κόσμο.Νοιώσε τον ρυθμό!

Ντύσου όμορφα. Γίνε όμορφος/η για σένα .... και μόνο για σένα. Για να νοιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου.

Χαμογέλασε! Πολύ. Αντίσταση στη μιζέρια και στην κατσουφιά.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ. ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΝ.ΕΣΥ... ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Όταν εσύ αγαπήσεις τον εαυτό σου τότε με έναν μαγικό τρόπο όλοι οι αγαπημένοι σου θα είναι ευτυχισμένοι και τα κομματάκια του παζλ θα βρουν την σωστή θέση τους.

Έτσι είναι. Και είναι τόσο απλό. Σου το υπόσχομαι!